Gemini Schoonmaakgroep is een bijzondere én bijzonder waardevolle partner voor opdrachtgevers omdat we een breed en compleet dienstenpakket combineren met meer dan 30 jaar ervaring in professioneel schoonmaakonderhoud. Dit maakt ons niet alleen een aangenaam complete totaalleverancier op het gebied van schoonmaakonderhoud, u vindt daardoor in Gemini schoonmaakgroep ook een facilitaire partner die aan een half woord genoeg heeft en u met raad en daad bijstaat bij het zo waardevol maken en houden van uw woningen, kantoren of gebouwen. Ben u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen beteken? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Rechts vindt u de werkgebieden waar schoonmaakbedrijf Gemini actief is.

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten die wij aanbieden

schoonmaakonderhoud

Een schoon pand is een bepalende factor voor een prettige werkomgeving en de uitstraling van uw organisatie. Met veel plezier gaan onze medewerkers dagelijks op pad om uw kantoor, school, galerij of theater schoon te maken. Wij hebben voor iedereen een oplossing en met ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weet Gemini Schoonmaakgroep u keer op keer te verassen!

Glas en gevelreiniging

Gemini Schoonmaakgroep beschikt  over  expertise  en materieel  om op  elke  gewenste  plek  en  bij  elk  type  vervuiling  of schade snel en effectief aan de slag te kunnen. Glasbewassing  geschiedt afhankelijk van locatie traditioneel of met Tucker systeem. Voor het herstellen van schade of verwijderen van vervuiling wordt afhankelijk  van  het  materiaal  het  juiste  procedé gekozen. Kunststof kozijnen worden specialistisch gereinigd én in de was gezet.

Vloeronderhoud

Gemini Schoonmaakgroep legt,  onderhoudt  en  renoveert  elk type  harde  of  zachte  vloer.  Van  eenvoudigweg laminaat  leggen,  de renovatie en onderhoud van houten vloeren tot het slijpen en prepareren van delicate  natuurstenenvloeren.  Daarnaast  kunnen wij na het verwijderen van een vloer in geval van ontruiming ook vloeren egaliseren en klaarmaken voor elk type vloerafwerking.

Dakgootreiniging

Gemini Schoonmaakgroep herstelt niet alleen veel schade als gevolg van slecht onderhouden of verstopte dakgoten, wij voorkomen ook veel schade als gevolg van verstopte of vervuilde dakgoten. Voorkom onnodig kosten en schakel Gemini Schoonmaakgroep in voor het periodiek leegmaken en reinigen van uw dakgoten.

Bouwoplevering

Gemini Schoonmaakgroep is  ijzersterk  in  het  bijstaan  van bouwbedrijven bij het representatief en gebruiksklaar opleveren van nieuwbouw of gerenoveerde gebouwen. Van binnen klaar voor inrichting, van buiten schoon en representatief.

Enthousiast geworden over de werkzaamheden van Gemini?

Offerte aanvragen

Ervaringen met Gemini Schoonmaak

“Uitstekende service”

RENE VAN LEEN • Eigenaar DHL Parcel/ VL Mailservice

“Oprecht fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ze zetten service en kwaliteit voorop, dat is waar ik op kan bouwen.”

JOHN ROMBOUT • Facilitair Manager Tele2 Nederland
Coen van der Wouden is werknemer bij schoonmaakbedrijf Gemini

Vertrouwde klanten die wij als team hebben opgebouwd

Door de jaren heen heeft Gemini Schoonmaakgroep een aantal trouwe klanten opgebouwd