Vloeronderhoud

Vloeren krijgen dagelijks flink wat te voorduren. Daarom is vloeronderhoud essentieel voor de kwaliteit van uw vloeren. Om de goede uitstraling van uw pand te behouden is het belangrijk om de vloer met de juiste technieken en frequentie te onderhouden. De specialisten van Gemini Schoonmaakgroep helpen u hier graag bij ieder type vloer.

Dieptereiniging

Stof, vuil en bacteriën kruipen vaak in hoekjes waar u het niet ziet. Op het eerste gezicht lijkt uw bedrijfskeuken of sanitaire ruimte vaak schoon, maar achter uw koelkast of in de voegen kunnen broeihaarden van bacteriën ontstaan. Om de hygiëne op pijl te houden is het essentieel om periodiek een dieptereiniging uit te laten voeren.

Naast het gebruik van professionele bacteriedodende producten komen wij tijdens een dieptereiniging ook op moeilijk bereikbare plekken. Zo bent u verzekerd van een hygiënische keuken of sanitaire ruimte. Dat wilt u toch ook?

Bouw- en opleveringsschoonmaak

Bent u net ingetrokken in een gloednieuw pand of heeft u een verbouwing achter de rug? Vaak blijft u achter met een flinke laag stof en vuil. De specialisten van Gemini Schoonmaakgroep kennen de uitdagingen die een bouw- en opleveringsschoonmaak met zich mee brengen. Met onze ruime ervaring bent u verzekerd van een stralend pand.

Computerreiniging

Toetsenborden, muizen en telefoons zijn broeinesten van schadelijke bacteriën. Diverse onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat dit soms 200 tot 300 keer meer is dan op uw wc-bril.

Gemini Schoonmaakgroep biedt een computerreiniging aan waarbij de toetsenborden grondig worden gereinigd. Zo is iedereen voorzien van een hygiënische werkplek en beperkt u de verspreiding van virussen.

Huismeesters

Een huismeester is een echte alleskunner. Gemini Schoonmaakgroep steekt veel tijd in het opleiden en instrueren van haar huismeesters.

De inzet van een huismeester of conciërge is altijd maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen en komen atlijd met een passend voorstel voor uw organisatie.