Gemini als schoonmaakbedrijf in Nootdorp

Schoonmaakbedrijf Gemini is een regionale onderneming in de regio Zuid-Holland. Sinds 1991 gaan medewerkers van Gemini met plezier op pad voor diverse schoonmaakwerkzaamheden in Nootdorp. Gemini heeft een ruime schoonmaak ervaring met een goede reputatie in Nootdorp. Gemini haar ruime schoonmaak ervaring strekt zich uit van reguliere en gespecialiseerde schoonmaakdiensten, vloeronderhoud, glasbewassing tot en met gevelonderhoud. Gemini onderhoudt duurzame contacten zowel binnen de profit- als de non-profit sector in Nootdorp. Gemini schoonmaak is een bedrijf met een persoonlijke en flexibele aanpak, hetgeen zich kenmerkt door een persoonlijke en sterk betrokken inzet van iedere medewerker. Zo werkt Gemini met directe lijnen en staat een open communicatie voor. Als directie stelt Gemini zich persoonlijk garant voor een duurzame samenwerking met iedere opdrachtgever. Gemini blijft dan ook te allen tijde rechtstreeks en persoonlijk betrokken bij alle opdrachtgevers in Nootdorp.

Schoonmaakdiensten die wij aanbieden in Nootdorp

schoonmaakonderhoud

Een schoon pand is een bepalende factor voor een prettige werkomgeving en de uitstraling van uw organisatie. Met veel plezier gaan onze medewerkers dagelijks op pad om uw kantoor, school, galerij of theater schoon te maken. Wij hebben voor iedereen een oplossing en met ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weet Gemini Schoonmaakgroep u keer op keer te verassen!

Glas en gevelreiniging

Gemini Schoonmaakgroep beschikt  over  expertise  en materieel  om op  elke  gewenste  plek  en  bij  elk  type  vervuiling  of schade snel en effectief aan de slag te kunnen. Glasbewassing  geschiedt afhankelijk van locatie traditioneel of met Tucker systeem. Voor het herstellen van schade of verwijderen van vervuiling wordt afhankelijk  van  het  materiaal  het  juiste  procedé gekozen. Kunststof kozijnen worden specialistisch gereinigd én in de was gezet.

Vloeronderhoud

Gemini Schoonmaakgroep legt,  onderhoudt  en  renoveert  elk type  harde  of  zachte  vloer.  Van  eenvoudigweg laminaat  leggen,  de renovatie en onderhoud van houten vloeren tot het slijpen en prepareren van delicate  natuurstenenvloeren.  Daarnaast  kunnen wij na het verwijderen van een vloer in geval van ontruiming ook vloeren egaliseren en klaarmaken voor elk type vloerafwerking.

Dakgootreiniging

Gemini Schoonmaakgroep herstelt niet alleen veel schade als gevolg van slecht onderhouden of verstopte dakgoten, wij voorkomen ook veel schade als gevolg van verstopte of vervuilde dakgoten. Voorkom onnodig kosten en schakel Gemini Schoonmaakgroep in voor het periodiek leegmaken en reinigen van uw dakgoten.

Bouwoplevering

Gemini Schoonmaakgroep is  ijzersterk  in  het  bijstaan  van bouwbedrijven bij het representatief en gebruiksklaar opleveren van nieuwbouw of gerenoveerde gebouwen. Van binnen klaar voor inrichting, van buiten schoon en representatief.

De procedure hoe Gemini te werk gaat in Nootdorp:

U vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte

Heeft u vragen of opmerkingen over de procedure, neem gerust contact met ons op.

Contact
De medewerker van Gemini neemt binnen 24 uur contact met u op

Heeft u vragen of opmerkingen over de procedure, neem gerust contact met ons op.

Contact
Indien nodig zal er een bezichtiging worden ingepland voor een offerte op maat

Heeft u vragen of opmerkingen over de procedure, neem gerust contact met ons op.

Contact

Enthousiast geworden van de werkzaamheden die schoonmaakbedrijf Gemini in Nootdorp kan verrichten?

Offerte aanvragen

Ervaringen met Gemini Schoonmaak

“Uitstekende service”

RENE VAN LEEN • Eigenaar DHL Parcel/ VL Mailservice

“Oprecht fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ze zetten service en kwaliteit voorop, dat is waar ik op kan bouwen.”

JOHN ROMBOUT • Facilitair Manager Tele2 Nederland
Coen van der Wouden is werknemer bij schoonmaakbedrijf Gemini

Vertrouwde klanten die schoonmaakbedrijf Gemini heeft opgebouwd

Door de jaren heen heeft Gemini Schoonmaakgroep een aantal trouwe klanten opgebouwd