Hoe het team van Gemini Schoonmaak tot stand is gekomen

Gemini schoonmaak is een regionale onderneming in de regio Zuid-Holland. Sinds 1991 gaan medewerkers van Gemini met plezier op pad voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Gemini haar ruime schoonmaak ervaring strekt zich uit van reguliere en gespecialiseerde schoonmaakdiensten, vloeronderhoud, glasbewassing tot en met gevelonderhoud. Gemini onderhoudt duurzame contacten zowel binnen de profit- als de non-profit sector.

Gemini schoonmaak is een bedrijf met een persoonlijke en flexibele aanpak, hetgeen zich kenmerkt door een persoonlijke en sterk betrokken inzet van iedere medewerker. Zo werkt Gemini met directe lijnen en staat een open communicatie voor.

De directie van Gemini is ook enig aandeelhouder. Dat houdt in dat er volledige vrijheid is om in overleg met opdrachtgevers beslissingen te nemen die de continuïteit van de werkzaamheden ten goede komen.

Als directie stelt Gemini zich persoonlijk garant voor een duurzame samenwerking met iedere opdrachtgever. Gemini blijft dan ook te allen tijde rechtstreeks en persoonlijk betrokken de opdrachtgever.

Kernwaardes:

Enthousiast geworden over de werkzaamheden van Gemini?

Offerte aanvragen

Ervaringen met Gemini Schoonmaak

“Uitstekende service”

RENE VAN LEEN • Eigenaar DHL Parcel/ VL Mailservice

“Oprecht fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ze zetten service en kwaliteit voorop, dat is waar ik op kan bouwen.”

JOHN ROMBOUT • Facilitair Manager Tele2 Nederland

Vertrouwde klanten die schoonmaakbedrijf Gemini heeft opgebouwd

Door de jaren heen heeft Gemini Schoonmaakgroep een aantal trouwe klanten opgebouwd