Gemini schoonmaak is een regionale onderneming in de regio Zuid-Holland die sinds 1991 haar sporen verdiend op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Gemini haar ruime schoonmaakervaring strekt zich uit van reguliere en gespecialiseerde schoonmaakdiensten, vloeronderhoud, glasbewassing tot en met gevelonderhoud. Gemini onderhoudt duurzame contacten zowel binnen de profit- als de non-profit sector.
Gemini schoonmaak is een bedrijf met een persoonlijke en flexibele aanpak, hetgeen zich kenmerkt door een persoonlijke en sterk betrokken inzet van iedere medewerker. Zo werkt Gemini met directe lijnen en staat een open communicatie voor.
De directie van Gemini is ook enig aandeelhouder. Dat houdt in dat er volledige vrijheid is om in overleg met opdrachtgevers beslissingen te nemen die de continuïteit van de werkzaamheden ten goede komen.
Als directie stelt Gemini zich persoonlijk garant voor een duurzame samenwerking met iedere opdrachtgever. Gemini blijft dan ook te allen tijde rechtstreeks en persoonlijk betrokken de opdrachtgever.

Contactpersonen bij Gemini

We willen goed bereikbaar zijn, daarom vindt u hieronder de contactgegevens van onze medewerkers.

Coen van der Wouden
Coen van der WoudenRayon-/Salesmanager
Gerry Smit
Gerry Smit
Kantoor
Kantoor